duminică, 7 noiembrie 2010

STUDENT CREATION


Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează a II-a ediție a Concursului Național de Literatură "Student Creation". Concursul este adresat studenților care nu au volum publicat la secțiunea la care se înscriu.

Concursul este organizat pe patru secțiuni:
Poezie, Proză, Dramaturgie, Critică literară și Eseu.

Regulament

Lucrările vor fi redactate în limba română și nu trebuie să depășească 10 pagini A4, dactilografiate la 1,5 rânduri, cu caracter de 12, în două exemplare. De asemenea, lucrările prezentate în concurs vor fi expediate și pe suport electronic (CD), pe coperta căruia se va scrie motto-ul.

Într-un plic închis, pe care se scrie motto-ul ales, se vor introduce datele personale ale concurentului: nume și prenume, data nașterii, profesia, adresa, adresa de e-mail, telefonul, precum și o scurtă prezentare a activității literare dacă este cazul.

Lucrările și plicul închis, cu datele personale, se pun într-un plic mare, pe care se va trece adresa poștală a Casei de Cultură a Studenților Sibiu, cu mențiunea "Pentru concurs" și motto-ul ales de participant.
Data limită până la care se primesc lucrările 01 decembrie 2010 (data poștei), pe adresa:

Casa de Cultură a Studenților
O.P. 6, C.P. 21
550324 Sibiu



Juriul este compus din scriitorii: Adrian Suciu - președinte, Silviu Guga, George V. Precup.

Cele mai bune lucrări primite în concurs vor fi publicate în ediția a II-a a antologiei "Student Creation", iar câștigătorii fiecărei secțiuni vor fi recompensați cu premii.
Toți participanții la concurs vor primii un exemplar al antologiei "Student Creation".
Nu au dreptul sa participe la concurs câștigătorii premiilor I din ediția trecută.

Prin participarea la concurs, autorii renunță la orice drepturi patrimoniale legate de publicarea textelor trimise in antologia "Student Creation".

Rezultatele jurizării vor fi publicate pe site-ul Casei de Cultură a Studenților Sibiu
www.casastudentilorsibiu.ro

Informații suplimentare sunt disponibile la secretariatul Casei de Cultură a Studenților Sibiu,
tel.: 0269 212 883, 0760 265 019

3 comentarii:

Anonim spunea...

cand se aflam castigatorii?

Mirela Aldea spunea...

Din cate am inteles, se asteapta inca plicurile pana in data de 15 decembrie, iar jurizarea va incepe abia dupa 1 ianuarie. O data exacta nu poate fi anuntata pentru ca nu se stie volumul materialelor de citit. Noi informatii abia dupa 15 decembrie. :)

Anonim spunea...

Se asteapta acum festivitatea de premiere.(M-K)